Vaša priporočila

Hvala vam, da ste bili ali načrtujete postati naš tečajnik. Prosimo vas, da nam napišete mnenje spodaj (kot komentar), da bomo skupaj še boljši!

direktor MIK Celje

direktor MIK Celje

Izjemno zanimiva izkušnja učenja, ki me je v nasprotju z ostalimi tehnikami in metodami obenem še dodatno sprostila. Zahtevnost učenja je bila popolnoma prilagojena mojemu predznanju, vsebina pa področju, na katerem sem želel izboljšati svoje znanje angleščine. Pridobil sem veliko novega znanja in hkrati utrdil obstoječe, in to na način, ki me je poleg vsega še sprostil in umiril.

Hvala celotni ekipi Centra znanja in sprostitve Sarasvati za vso pomoč in znanje.

Franc Pliberšek, u.d.i.a.
GENERALNI DIREKTOR
MIK, d.o.o., PE Vojnik

27 misli na “Priporočila

 • Zapisal-a Miha zarabec -

  izjemno zadovoljen z programom in načinom učenja, zelo hitro napreduješ. tudi sam pristop in odnos učiteljice je super, velika angažiranost, prijaznost. samo učenje je intezivno,a ni prenaporno, same razlage so dovolj jasne,čim bolj poenostavljene, razločne, da nam je najbolj jasno.toplo priporočam vsem, ki potrebujete ali si želite jezika čimbolj naučiti!

 • Zapisal-a lidija kupčič- tarkuš -

  Pozdravljeni,

  rada bi se zahvalila ga.Nuši za izjemen trud.Od tečaja sem veliko odnesla, saj oseben pristop ponudi veliko več znanja in možnosti nadgradnje že znanega.Seveda je pa potrebno vložiti tudi veliko lastnega truda, saj kakor pravi slovenski pregovor, brez muje se še čevelj ne obuje.Hvala še enkrat.

  Lep pozdrav
  Lidija

 • Zapisal-a Rok -

  Rad bi se zahvalil prof. Danijeli, da me je v tako kratkem času naučila nemškega jezika. Glede na to, da sem bil čisti začetnik, sem se v enem tednu naučil osnov in pridobil znanje na področju gostinstva. Če se želite hitro in kakovostno naučiti tujega jezika, vam priporočam.
  Hvala.

  Rok

 • Zapisal-a Manja Rajh -

  V rednem izobraževalnem obdobju sem se učila nemški jezik.
  Zaradi osebnih in službenih potreb sem pred leti obiskovala osnovni tečaj angleškega jezika ” po klasični metodi”.
  Ker pa sedaj v poslovnem komuniciranju na svojem področju potrebujem vedno več poglobljenega znanja angleščine, sem se po pregledu različnih možnosti odločila za metodo učenja v alfa stanju.
  Priporočam to individualno metodo učenja tujega jezika, saj je pridobljeno znanje resnično veliko.

  Manja Rajh

 • Zapisal-a Marjeta -

  V tednu dni sem na dinamičen, učinkovit in sproščujoč način osvežila osnove angleščine. Učenje ni bilo “šopanje” ampak bolj uporabljanje znanja. Super izkušnja, prijazno in strokovno osebje.
  Priporočam!

  Marjeta

 • Zapisal-a lojze -

  Super. Zelo zadovoljen…priporočam.

 • Zapisal-a Janja -

  Priporočam učenje tujega jezika po tej metodi, je super, preverjeno

 • Zapisal-a Nina -

  Nisem si predstavljala, da se v enem tednu znanje jezika lahko tako zelo “osveži”. In kako veliko tistega, ki je bilo “skrito” nekje globoko, se da priklicati in začeti uporabljati. Še najbolj fascinantno pa je bilo spoznanje, da niti angleški časi niso nek bav-bav; tu so bili predstavljeni na zelo všečen način. Na način, da jih človek enostavno začne uporabljati. Profesorica je svojo vlogo odlično izpeljala, zdaj je na meni, da vzdržujem stik z jezikom – samo to je zagotovilo, da pridobljeno znanje tudi ostane.

  Nina Tušar Markež
  Livar d.d.

 • Zapisal-a Bojan -

  Hitro učenje angleškega jezika je bilo za mene zelo pozitivno, zato že razmišljam o nadaljevalni stopnji.

 • Zapisal-a INES -

  Metodo hitrega učenja nemščine priporočam glede na svoje izkušnje vsem, ki se nemščine nikoli niso učili. V 5 dneh sem osvojila osnove, katere s pridom uporabljam pri svojem delu v službi – glede na to, da sem bila čisti začetnik. Še enkrat hvala prof. Danijeli za strokovnost pri izvedbi programa, prijaznost in pomoč še po koncu tečaja. Hvala.

 • Zapisal-a Franci -

  Izjemno zanimiva izkušnja učenja, ki me je v nasprotju z ostalimi tehnikami in metodami obenem še dodatno sprotila.
  Zahtevnost učenja je bila popolnoma prilagojena mojemu predznanju, vsebina pa področju na katerem sem želel izboljšati svoje znanje angleščine. Pridobil sem veliko novega znanja in hkrati utrdil obstoječe in to na način, ki me je poleg vsega še sprotil in umiril. Učenje v sproščenem alfa stanju je izjemno prijetna in učinkovita metoda, ki jo priporočam tudi ostalim managerjem, ki želijo osvojiti znanje tujih jezikov, a jim tako čas, kot službene obveznosti ne dopuščajo dodatnih obremenitev in obveznosti.
  Hvala celotni ekipi Centra znanja in sprostitve Sarasvati za vso pomoč in znanje.

  Lep pozdrav.

  Franc Pliberšek, u.d.i.a.
  GENERALNI DIREKTOR

  MIK, d.o.o., PE Vojnik
  Celjska cesta 55
  3212 Vojnik
  Slovenija

  MIKrovent. Edinstven sistem prezračevanja pri zaprtem oknu.
  Energijska okna. Modre rešitve.

 • Zapisal-a Suzana -

  Zahvaljujem se vam za sproščeno vzdušje,sodobne metode dela, individualen pristop in prilagajanje mojemu urniku. V tujini sem dokaj uspešno komunicirala in druženje je bila izjemna izkušnja.
  Suzana, pedagoginja

 • Zapisal-a Gabrijela -

  Učenje angleščine po tej metodi daje dobre rezultate. K temu pa je pripomogla tudi gospodična Nuša s svojo pozitivno energijo.

 • Zapisal-a Simon -

  Spoštovani!
  Z zamudo se vam javljam in zahvaljujem za pozno poletno poučevanje, ki sem ga imel na delovnem dopustu možnost takoj “preverit” . Več kot zadovoljen vas vse prav lepo pozdravljam.

  Simon B., direktor računalniškega podjetja

 • Zapisal-a darko -

  Všeč mi je bila idividualna obravnava, program učenja na nivoju, sproščanje odlično.

  Hvala, Danijeli!

 • Zapisal-a Majda -

  Spoštovani,

  za mano je teden intenzivnega učenja in teden užitka. Ja, tudi učenje je lahko v užitek. Hvala za to izkušnjo, za vaš trud, da sem se počutila prijetno in da ste v meni prebudili željo
  po še… Hvala Danijeli, Nuši, Carol in Boru :-)
  Toplo priporočam!

 • Zapisal-a Tatjana -

  Spoštovani,

  rada bi se vam zahvalila za prijeten teden, ki sem ga preživela v vaši družbi in družbi vašega kolega iz Anglije. Zahvala gre tudi prof.Davidu za potrpežjivost in odličen pedagoški pristop (»kapo dol«). Uspeh v enem samem tednu je bil nad pričakovanji.
  Tatjana

 • Zapisal-a Zoran Rožič -

  Hitro učenje angleščine je bilo za mene zelo uspešno, obvezno jo bom ponovil, da še nadgradim znanje.

 • Zapisal-a Miha -

  Spoštovana ekipa!

  Kombinacija starodavnih sprostitvenih tehnik in intenzivnega učenja nemščine z >>osebnim<< profesorjem nemškega jezika te nikakor ne more pustiti ravnodušnega.

  Osnove nemščine – brez nikakršnega predznanja, in to v petih dnevih… kaj lahko še rečemo… FENOMENALNO!!! ČESTITKE!!! …in… ŠE TAKO NAPREJ…

  doc. dr. Miha Kovačič

 • Zapisal-a Danica -

  Zelo zanimiva izkušnja učenja tujega jezika. Najbolj mi je ustrezal individualni pristop prof. Davida. Veliko me je naučil z meni všečnim načinom podajanja snovi.
  Seveda pa bi verjetno bilo 8-urno učenje neizvedljivo brez meditacije, s pomočjo skrivnostnega glasu, ki se mu ni moč upreti…
  Hvala tudi prof. Danijeli za prijetno domače vzdušje in prijaznost.
  Danica

 • Zapisal-a Bojan -

  Nadvse zanimiva izkušnja.Učinkovit, dinamičen in neposreden način učenja je premaknil moja že dokaj zarjavela kolesca in vzbudil neverjetno željo po nadaljevanju učenja angleškega jezika.
  Hvala celotni ekipi.

 • Zapisal-a Janez -

  Najbolj me je fasciniral individualni pristop. Glede na moje predhodno znanje, bolje rečeno neznanje, sem bil pozitivno presenečen koliko se da naučiti po vaši metodi samo v 1 tednu. Se vidimo na 2. stopnji.

  Janez, odvetnik

 • Zapisal-a Narcisa Mihevc -

  Spoštovani,

  Še enkrat hvala za čudovite dneve na Štajerskem. Moje znanje nemščine je čudežno vzniknilo od nikoder. Vaša metoda, še bolj pa neposreden pristop, so me očarali.
  Dokazali ste svoje. Hvala.

  Narcisa Mihevc, direktorica računovodskega servisa Narcisa d.o.o.

 • Zapisal-a Georg Mohr -

  Spoštovana ekipa Centra znanja in sprostitve Sarasvati!

  Prejšnji teden sem se udeležil tečaja tujega jezika v vašem centru v Celju. S tem pismom bi se rad še enkrat zahvalil za čudovito izkušnjo in za vse izpolnjene obljube – prikrajšan nisem ostal prav v ničemer!

  Zatorej – gospa Danijela, učiteljica Tina, učitelj David ter mojster sproščanja, ki je, čeprav nevidno, vselej bdel nad nami – hvala vam. Še se bomo videli.

  Georg Mohr, šahovski velemojster, selektor slovenske šahovske reprezentance

 • Zapisal-a andrej -

  Spoštovani!

  Na tečaju me je najbolj navdušil individualnen pristop k učenju. Za mene je bil to edini način, da se angleščine hitro in kvalitetno naučim.
  Hvala.

  Andrej

 • Zapisal-a Miran -

  Pozdravljeni !

  Metoda učenja in osebni pristop profesorja je odlika tečaja, ki ga lahko ocenim z oceno odločno ! Urnik je zelo pester in zgoščen, osvojiš pa precej jezikovne širine.

  Hvala, lep dan še naprej !

 • Zapisal-a darko -

  Lep pozdrav!
  Hvala vam prof. Danijela in prof. David še enkrat, da sta me hitro in veliko naučila. Težko mi je bilo najti čas tedna dni, a se mi je izplačalo.
  Lep pozdrav iz Celja,
  Darko.

Vnesite komentar/priporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *
Uporabite lahko naslednje gradnike in atribute jezika HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>